Київстар збільшує допомогу абонентам

Ми продовжуємо серію новин про допомогу від мобільних операторів. Популярний серед населення «Київстар» надає бонусні 250 гривень для спілкування з рідними з 9 країн світу.

Деталі

Тепер абоненти зможуть за допомогою бонусних коштів підтримувати зв’язок з Румунії, Польщі, Молдови, Словаччини, Чехії, Литви, Італії та Німеччини. Як тільки ви перетнете кордон одної з вищезазначеної країни, то протягом доби вам автоматично буде нараховано бонусні кошти. Крім того, ви зможете користуватись за спеціальни тарифами Європи:

  • 0,10 грн за 1 МБ Інтернету;
  • 1 гривня за 1 хвилину вхідного або вихідного дзвінка;
  • 1 грн за 1 SMS.

Наприклад, 250 гривень ви зможете витратити на 250 хвилин розмов з рідними чи SMS. Звичайно, кошти поширюються на всі послуги, а користуватись ними ви зможете 30 днів.

Перевага є в тому, що роумінг від Київстар не списує Інтернет-трафік у популярних месенджерах, таких як: Viber, Facebook, Messenger, Telegram, WhatsApp. Голосові виклики у месенджерах також НЕ тарифікуються.

За перший тиждень воєнного стану в країні мобільний оператор надав послуг своїм абонентам на 26 млн гривень.

Київстар продовжує забезпечувати надійну роботу мобільної та фіксованої мережі, щоб кожен абонент мав можливість бути на зв’язку з рідними та отримувати актуальну інформацію про події в Україні.  Зокрема, разом з іншими мобільними операторами компанія запустила національний роумінг, який дозволяє переключитися на мережу іншого оператора, якщо власний оператор тимчасово не працює у певному місці.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.