Як поповнити баланс мобільного в умовах відсутності інтернету

З 24 лютого в Україні тривають активні бойові дії. У зв’язку з цим абоненти операторів, що працюють в Україні, можуть стикатися з відключенням інтернету та мобільного зв’язку.

Поповнення рахунку за допомогою кодів операторів

Абонентам Kyivstar є можливість поповнення рахунку за допомогою банківської картки. Для її прив’язки необхідно ввести код *134# або набрати номер 899. Вас попросять вказати CVV2, термін дії платіжної картки та номер. Після її прив’язки ви отримаєте від банку код активації. Для поповнення балансу з прив’язаною картою інтернет не потрібен.

 

Абоненти Vodafone можуть перераховувати гроші зі своїх рахунків один одному. Зробити це можна за допомогою коду *150*телефонний номер одержувача платежу*сума коштів, що переводяться#. Після отримання коду, що підтверджує транзакцію, його необхідно відправити шляхом введення *150*код#.

Крім цього, можна переказати кошти іншому абоненту за допомогою SMS на номер 150, в якому необхідно ввести телефонний номер одержувача та суму коштів, що переводяться. Максимальна сума переказу складає 500 грн. З відправника буде утримано 6% комісію.

 

Для переказу коштів іншому абоненту клієнти lifecell можуть скористатися спеціальним кодом та скетч-карткою. Для цього достатньо ввести *111*1*зазначений на скетч-картці код*телефонний номер одержувача#.

Для внесення на рахунок готівки можна скористатися терміналом самообслуговування або банкоматом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.