В “Дії” кожен українець може отримати 6500 гривень

Через воєнний стан в країні люди позбулись не тільки спокою, а й джерел фінансування та роботи.  Деякі громадяни залишитись без коштів для існування.

Деталі

На боротьбу з цим була розроблена програма, яка буде спонсорувати українців, що залишились без роботи. Про це повідомив наш Президент Володимир Зеленський. Кожен учасник отримає мінімальну заробітню платню.

«Наш уряд уже підготував програму спеціальної допомоги для всіх українців, які втратили можливість працювати через війну. Там, де бойові дії. Кожен найманий працівник, кожен ФОПівець, кожен наш громадянин України, у якого Росія забрала можливість працювати, отримає по шість із половиною тисяч гривень без жодних умов».

Пенсіонери будуть отримувати виплати у звичайному режимі. А кожний регіон, що зазнав удару від війни буде отримувати допомогу.

«Координаційні штаби працюють на повну. Справжні гуманітарні вантажі – в дорозі. Спеціально наголошую для українців старшого віку. Попри війну ми забезпечуємо повну виплату пенсій. Проіндексованих пенсій. Як це й має бути згідно із законом. З 1 березня пенсії для українців проіндексовані на 14 відсотків. Гроші вже пішли в банки. Усі виплати будуть проведені повністю», — заявив Володимир Зеленський.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.