Київстар зробив усі свої послуги безкоштовними

Мобільні оператори всіляко намагаються допомогти громадянам у такі непрості часи. Наприклад, «Київстар» у воєнний час надає свої послуги безкоштовно. Абоненти мають можливість спілкуватись з рідними та користуватись інтернетом.

Деталі

На території України, навіть абоненти, чій баланс становить 0 гривень, можуть користуватись послугами оператора. У контрактних та бізнес-клієнтів є можливість використовувати кредитні ліміти, а сплатити їх можна пізніше.

Користуватись Домашнім інтернетом та телебаченням можна не поповнюючи баланс. Послуга автоматично підключається без плати за тариф.

Проте оператор застеріг, що у зв’язку з воєнним станом Інтернет може працювати повільніше. Крім того, абоненти можуть отримувати SMS про необхідність поповнити рахунок, але їх можна сміливо ігнорувати.»

Оператор також подарував українцям безкоштовний зв’язок, які перетнули кордон Польщі, Румунії, Угорщини, Словаччини, Молдови. Для них мобільний оператор виділить по 100 бонусних гривень.

Ці кошти діють протягом 30 днів. Ними можна сплатити дзвінки, Інтернет та SMS-повідомлення. За 100 гривень можна отримати, наприклад, 100 хвилин на розмови чи 1000 МБ мобільного інтернету.  Усі голосові дзвінки та повідомлення у месенджерах будуть без тарифікації інтернету.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.