Укрпошта запустила грошові перекази за номером телефону

Компанія Укрпошта запустила для клієнтів, які користуються платіжними картками Visa, переказ коштів за номером телефону. Так, ця послуга стала можливою після того, як Укрпошта приєдналася до глобального сервісу Visa Alias. В Укрпошті пояснили, що для того, щоб здійснити переказ, клієнту більше не потрібно мати карткові реквізити отримувача – достатньо вказати номер телефону.

“За умови, що картковий рахунок одержувача прив’язаний до вказаного номера телефону, що буде відображено під час здійснення самого платежу на ukrposhta.ukrcard.com.ua.”, – йдеться у повідомленні.
Крім того, у компанії наголосили, що перевага цього способу оплати, крім простоти, у підвищеній безпеці, “адже карткові реквізити одержувача не розголошуються”.

При цьому переказати кошти можна як у поштовому відділенні, так і на сайті Укрпошти – ukrposhta.ukrcard.com.ua (необхідно вибрати спосіб оплати за телефоном).

“Укрпошта запропонувала клієнтам новий платіжний метод – зручніший і безпечніший, ніж класичний переказ з картки на картку. Таким чином, ми дбаємо про захист персональних даних клієнтів”, – зазначив директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Олег Кляпко.

Крім того, в Укрпошті заявили, що в середньому клієнти компанії в день здійснюють понад 50 тис. карткових операцій. Максимальна сума одного переказу за однією карткою відправника становить 14 999 гривень з урахуванням комісії. Максимальна сума всіх переказів за однією карткою відправника за добу – 65 000 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.