Смартфон OPPO A55 надійшов в Україну за зниженою ціною

OPPO представляє смартфон OPPO A55 в Україні. Він доступний з 4 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем ємністю 64 ГБ. Вартість становила 6499 грн, але з 21 лютого до 13 березня смартфон можна придбати на сайтах та в магазинах партнерів за акційною ціною 5199 грн.

Смартфон OPPO A55 оснащений потрійною AI HD-камерою, яка включає основну 50 Мп AI камеру, 2 Мп боке камеру і 2 Мп макрокамеру. Фронтальна 16 Мп селфі-камера створена для зйомки чітких та красивих селфі завдяки технології AI Б’ютифікації, яка допомагає підкреслити вашу природну красу. Ця функція також доступна для основної камери.
Додаткові функції камери OPPO A55 включають Dazzle Color Mode, Фотофільтри, панорамні знімки і т.д. Якщо вам потрібне додаткове джерело світла, функція 360° Fill Light допоможе легко зробити чітке селфі у темряві, підсвічуючи дисплей та використовуючи його як джерело світла.

ОРРО А55 з потужним 5000 мАг акумулятором надає користувачам можливість здійснювати телефонні дзвінки протягом 29,79 годин та відтворювати музику протягом 24,40 годин поспіль. Швидка зарядка може зарядити телефон на 33% лише за 30 хвилин. Серцем смартфона SoC Helio G35.
OPPO A55 створено на основі ColorOS 11.1. Смартфон може працювати безперебійно завдяки System Booster, набору функцій, що оптимізує процеси та звільняє пам’ять. В основі лежить ОС Android 11.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.