Київстар, Vodafone і lifecell підготували для користувачів сюрпризи

День всіх закоханих минув, проте бонуси від мобільного оператора залишились. lifecell, Kyivstar та Vodafone продовжують радувати клієнтів тематичними подарунками.

Kyivstar

Абоненти, які встановили Kyivstar TV, мають доступ до декілька сотень ТВ каналів, серед яких ви зможете знайти романтичні серіали та багато чого іншого на ваш смак у рамках безкоштовного пакету. Телебачення може бути доступне одразу на 5 пристроях, а за трафік платити не доведеться.

lifecell

Клієнти отримають «цьомки» від мобільного оператора у честь свята. Наприклад, ви зможете замовити 300 хвилин на номери сторонніх операторів та 30 ГБ трафіку терміном на тиждень за 30 грн.  Для того, щоб замовити акцію вам потрібно набрати короткий номер*210# або через мобільний аплет «Мій lifecell».

Vodafone

Популярний мобільний оператор запропонував своїм абонентам також вигідну умову: на деякі позиції електротоварів буде передбачатись знижка. Смарт-годинник CANYON має в честь свята знижку у 30%.  На веб-ресурсі мобільного оператора можна придбати за ціною 868-1499 грн.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.