4 корисні функції MIUI, про які ви точно не знаєте

Сучасні комп’ютери стають все складнішими, виробники та розробники додають новий функціонал регулярно. Те саме справедливо і для смартфонів. Кожна нова прошивка та дрібне оновлення привносить низку цікавих та свіжих функцій. Однак устежити за всіма оновленнями та функціями буває вкрай складно, тому ми зібрали 4 популярні фішки, які здаються неочевидними, але які, напевно, сподобаються користувачам і зможуть полегшити життя.

Плаваюче вікно

Багатовіконний режим з’явився в Android досить давно, однак у MIUI він став ще зручнішим. Якщо відкрити список усіх запущених програм, а потім натиснути та утримуючи палець перетягнути вікно на робочий стіл, то ви відкриєте програму в “плаваючому вікні”. Це дозволяє одночасно спілкуватися з месенджером, дивитися відео або користуватися калькулятором при роботі з документами.

Віртуальна особистість

Деякі користувачі аж до параної бояться витоку персональних даних або якоїсь особистої інформації. Розробники передбачили це і додали в MIUI 12 функцію “віртуальної особи”, активувати налаштування можна в розділі “Безпека”.

Вбудований сканер

Не всі користувачі знають, що в прошивку MIUI вбудований сканер. Ви можете сканувати документи для перекладу, надсилання іншим людям або навіть сканувати QR-код без додаткового програмного забезпечення.

Система навігації

,

Декілька років тому смартфони оснащувалися сенсорними кнопками під екраном. З переходом на безрамковий дизайн всі виробники перейшли на жестове управління. У налаштуваннях смартфона можна налаштувати спосіб взаємодії зі смартфонами, у тому числі відключити повноекранний індикатор.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.