Приват24 припинив роботу

Клієнти ПриватБанку отримали фейкові SMS про проблеми з банкоматами. У вівторок, 15 лютого, клієнти ПриватБанку почали отримувати фейкові SMS з невідомих номерів про те, що його банкомати протягом дня з технічних причин нібито не працюватимуть. Прес-служба держбанку наголосила, що це дезінформація та ПриватБанк працює у стандартному режимі.

“Про будь-які зміни у роботі ми інформуємо клієнтів виключно через офіційні банківські канали інформації”, – сказав прес-секретар ПриватБанку Олег Серга.

Він попросив клієнтів банку та всіх громадян України користуватися у своїх рішеннях інформацією виключно з офіційних та перевірених джерел. У вівторок увечері почали спостерігатися проблеми в роботі програми Приват24 та сайту Приват24.

“Зокрема, відзначені проблеми із запуском програми та проведенням платежів

“Справді виникли тимчасові складнощі в роботі Приват24, є проблеми в авторизації клієнтів. Над ними вже працюють наші фахівці. Ми сподіваємося, що вони оперативно відновлять роботу сервісів. Наразі з’ясовуємо причини збоїв та окремо про них повідомимо, коли все прояснимо”, – сказав ” Країні” речник Приватбанку Олег Серга.

Крім того, в Україні перестав відкриватись сайт Міністерства оборони.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.