lifecell запустив послугу, яка захистить ваш основний номер

На початку цього тижня популярні мобільний оператор Lifecell повідомив про нову можливість для своїх абонентів. Послуга отримала назву «Другий номер».

Деталі

Нововведення допоможе вам зберегти конфіденційність особистого номеру. За допомогою додатково номеру ви можете без перешкод продавати товари на різних інтернет-магазинах, додавати робочі контакти чи тимчасові, а також додати до акауну у соціальних мережах.

Ваші співрозмовники зможуть бачити лише 2-й номер під час спілкування в SMS або під час розмов. Поки дана функція доступна для абонентів передплатних тарифів. Фішка в тому, що тепер вам не доведеться користуватись одразу двома SIM- картами, а зможете користуватися 2 номерами на основі однієї картки.

Для того щоб зателефонувати з другого номеру вам необхідно набрати комбінацію цифр 878 перед кодом оператора. Якщо під час вхідного дзвінка абонент бачить перед кодом оператора 878, це означає, що йому телефонують на другий номер.

Всього абоненти можуть підключити лише один тимчасовий номер. Після того, як абонент відмовляється від послуги номер стає активним. Якщо забажаєте, то можна увімкнути собі інший тимчасовий номер.

Підключити номер ви зможете набравши короткий код *878 #. Ціна другого номеру становить 30₴ за 30 днів користування. Після закінчення тарифу ви зможете знову замовити цю послугу, А якщо ні то після цього діятиме денна тарифікація у розмірі 1,5 грн. Списання хвилин і SMS за послугою «Другий номер» здійснюється з рахунку основного номера.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.