Знайти бажану роботу вам допоможе портал “Дія”

Державний портал «Дія» знову шокує українці. Зміни торкнулись «Дії.Цифрова освіта» та стосуються військовослужбовців. Тепер вони зможуть переглядати серіал, який допоможе змінити професію.

Деталі

Тепер військовослужбовці зможуть без проблем зайнятись пошуком роботи після служби, отримати сертифікат, який підтверджує рівень підготовки.

Програма націлена на забезпечення допомоги всім військовим, які брали участь у бойових діях на Сході. Ветерани та учасники бойових дій АТО/ООС зможуть розращовуватт на допомогу на початкових етапах працевлаштування: пояснення профорієнтації, створення резюме, пошук роботи, підготовка до співбесіди та її проходження, пояснення ментального здоров’я, тощо. Курс допоможе розкрити перспективу колишніх воєнних.

Серіал має всього 7 серія по 8-12 хвилин. Матеріал розповідає про учасників бойових дій, власників компаній, психологів та корисні і практичні поради. Курс розробляв ГО Зелена Смуга у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством у справах ветеранів України, компанією Indigo – Tech Recruiters, за підтримки Відділу преси, освіти та культури U.S. Embassy Kyiv Ukraine.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.