Xiaomi випустила фінальну прошивку MIUI 13 з українською мовою

Ось нарешті і настав той самий довгоочікуваний момент, якого багато людей так давно чекали. Китайська корпорація Xiaomi випустила фінальну прошивку MIUI 13, зробивши її доступною для встановлення на смартфони та планшети. Нове програмне забезпечення приносить разом з собою абсолютно новий зовнішній вигляд всіх елементів і стандартних додатків, розширені функціональні можливості, оновлений зовнішній вигляд і, крім того, низку інших особливостей, всі з яких дуже позитивно позначаються на привабливості цього програмного забезпечення. Встановити нову ОС, засновану на Android, варто щонайменше хоча б заради однієї функції, яка є максимально корисною та потребою.

У нову платформу додали спеціальну опцію, яка дозволяє використовувати віртуальне розширення обсягу оперативної пам’яті. Раніше, якщо телефону не вистачало обсягу ОЗУ, якісь відкриті файли та програми закривалися, тобто вони не могли працювати у фоновому режимі. Однак після оновлення до MIUI 13 автоматично увімкнеться нова функція, що дозволяє використовувати вбудовану пам’ять телефону для збільшення обсягу оперативної пам’яті. Це дуже зручно, тому що власники телефонів зі швидкою флеш-пам’яттю можуть відкривати хоч десятки програм, після чого перемикатися між усіма, одночасно використовуючи кожну з таких. Це по-справжньому нова функція, яка знадобиться особливо власникам планшетів з лінійки Mi Pad, де є повноцінна підтримка багатовіконного режиму.

Також новітня операційна система містить у собі безліч інших поліпшень, у тому числі щодо взаємодії з пристроями «розумного» будинку та іншими гаджетами. Тепер всі гаджети Xiaomi будуть спілкуватися один з одним за допомогою нового протоколу передачі даних, який є швидшим і безпечнішим, а його використання вимагає меншої продуктивності. Глобальна прошивка MIUI 13 у остаточному остаточному вигляді містить у собі не тільки сервіси Google Play, але ще й підтримку російської мови. Нову ОС встановити на свої телефони вже можуть власники безлічі популярних і дуже поширених моделей, що користуються дуже великою популярністю по всій земній кулі. Поступово перелік моделей, на які можна встановити програмне забезпечення, буде розширюватися.

Встановити фінальну прошивку MIUI 13 на початку лютого 2022 можна на такі моделі мобільних пристроїв, як Xiaomi 11, 11 Lite, 11 Lite 5G, 11 Ultra, 11 Lite 5G NE, 11T і 11T Pro. Крім того, вона доступна всім власникам планшетів з лінійки Mi Pad 5, а водночас користувачам таких моделей мобільних пристроїв, як Redmi 10, Note 10, Note 10 JE, Note 10 Pro, Note 11, Note 11 Pro 4G, Note 11 Pro 5G, Note 11S та Note 8 (2021). Всі з цих телефонів можна активно використовувати і зовсім себе при цьому не обмежувати. Це, безумовно, не можна вважати нічим іншим, крім як величезним плюсом, здатний який приємно і дуже порадувати абсолютно кожної людини. Новітнє програмне забезпечення пропонує просто шикарний за сукупністю якостей користувальницький досвід, і таким будь-яка людина точно залишиться задоволеною повною мірою більш ніж.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.