Нова тема Spiderman для MIUI приємно здивувала фанатів Xiaomi

В офіційному магазині сьогодні переглядала теми і увагу моє привернула одна дуже яскрава і соковита робота з таким же яскравим персонажем, який думаю знайомим усім. Як ви вже здогадалися, йдеться про Людину – Павука. Думаю, що цей супергерой і борець із злочинністю може викликати лише позитивні емоції та захоплення і тому я вирішила зробити сьогоднішню посаду саме з цим персонажем численних коміксів та фільмів. Звичайно, призначається він тільки любителям цього доброго і справедливого персонажа. Робота належить дизайнеру Black SHayaR

Сама тема приваблює не тільки супер картинками, а й внутрішнім наповненням, тому що всередині вона така ж яскрава та соковита. І для тих, хто користується жестами, наприклад жест назад теж кольоровий та симпатичний. А деякі вкладки в недавні прозорі.

Почну з робочого столу, де ліворуч біля кромки екрана є кнопка зміни шпалер. Усього їх вісім і кожна картинка показує героя в різних образах, і всі шпалери чудові. Шпалери я прикріплю під темою, щоб ви могли розглянути їх усі. Іконопак підібраний відповідно до тонів цих шпалер, він яскравий і соковитий.

Шторка в темі просто чудова, включені ярлики синьо-червоного кольору, а найголовніше, що серед них відразу шість (!) штук, що на сьогоднішній день є раритетом! (Респект автору!) Тоггли в центрі управління просто розчулюють, тому що у вимкненому стані на них красується павук, а включені показують самого Spiderman. Крім цього, тільки шторка і центр управління прикрашені яскравими скінами. Також приваблює кольоровий шрифт у панелі повідомлень в обрамленні синьо-червоних підкладок. Я, зізнаюся взагалі у захваті від кольоровості, подобається мені різнобарв’я дуже, тому що радісно оку це бачити)

У налаштуваннях той самий градієнт зі стрілочками і звичайно дуже симпатичними мініатюрами додатків. У внутрішніх вкладках та сама краса. У дзвонилці вже суворіше, щоб не переплутати номери шрифт білий, аватари звичайні та гарний видний номеронабирач з помітними цифрами, але з англійською абеткою. Фото вихідного дзвінка у вигляді павука, якщо не встановлено зображення. Те саме й у повідомленнях, але у відкритих вкладках повідомлення у градієнтних рамках. Тема застосовується лише до темного режиму!
А тепер давайте дивитися її скріншоти:

Ось така симпатична тема. А тепер подивіться шпалери, які є в самій темі і які можна міняти даблом на робочому столі:

 

Тема доступна в регіонах Індія. Після застосування на темний режим (!) перезавантажте свій пристрій.
  Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.