Які українці можуть отримати в “Дії” 100 000 гривень і не повертати їх

Проект допоможе людям з інвалідністю розпочати свою справу/ Міністерство соціальної політики розробило проект, спрямований на розвиток самозайнятості людей з інвалідністю. Проект дозволить забезпечити стабільне джерело доходу та гідний рівень життя шляхом допомоги у веденні власної справи, повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

«З огляду на успішний досвід пілотного проекту «Рука допомоги», що реалізовувався у трьох областях – Львівській, Харківській та Полтавській, апробований механізм стимулювання підприємницької діяльності планується поширити і на людей з інвалідністю. Їм буде запропоновано безвідсоткову поворотну фінансову допомогу для започаткування власної справи у розмірі до 100 тисяч гривень терміном на три роки. При цьому повернення допомоги враховуватиметься сплаченими протягом трирічного періоду податків та соціального внеску», – розповіли у відомстві.

Крім того, така фінансова допомога може не повертатись, якщо учасник проекту протягом року працевлаштує двох непрацюючих людей з інвалідністю. Як експеримент цей проект планується запровадити з 1 квітня 2022 року по 1 квітня 2024 року у Київській, Луганській, Херсонській, Черкаській та Чернівецькій областях.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.