Приватбанк проти monobank: чиї клієнти платять найменше

Українцям розповіли, клієнти яких банків платять найменше комісій за перекази. Так, для порівняння того, в яких банках комісія найменше, було взято ПриватБанк, Ощадбанк та monobank. При цьому до уваги бралися перекази з картки на картку в межах одного банку, з карток інших українських банків, а також міжнародні перекази. Таким чином, у межах свого банку практично всі клієнти мають можливість переказувати кошти без комісії, за винятком Ощадбанку. Його клієнтам доводиться платити по 5 гривень за кожен переказ. Для того щоб не платити, існує альтернатива – відкрити спеціальну картку Мій комфорт. А ось при переказі на інші картки клієнти платять 1%+5 грн.

У ПриватБанку щодо карт Мастеркарда вартість переказів з інших банків на їхню картку становить 0,5% або мінімум 5 грн. Якщо говорити про міжнародні рахунки, то при переведенні з Привату на закордонну картку стягується комісія 2%, а на картку Привату 1%. А ось з карток Віза комісія становить 1% та 1,5% відповідно. У свою чергу, за переклади між картками monobank комісії немає. Тим часом, за переведення з monobank на закордонну картку стягується 1% комісії, а за переказ із-за кордону на картку Моно – 1,8%.

Як пише видання, вибрати їхніх даних установ те, що пропонує найвигідніші умови, досить складно. Проте ті, хто часто робить міжнародні переклади, все ж таки віддають перевагу monobank. Таким чином, у межах України monobank та Приват приблизно на одному рівні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.