Як безкоштовно користуватися мобільними послугами від Київстар, Vodafone та lifecell

А чи знали ви, що мобільні оператори не тільки підвищують ціни на тарифи, а дарують безкоштовні послуги? Популярні мобільні оператори, такі як «Київстар», Vodafone та lifecell поповнили список «халявних» послуг до своїх абонентів.

 «Київстар», Vodafone та lifecell поповнили список «халявних» послуг до своїх абонентів.

Деталі

Скористатись даними послугами зможуть всі абоненти даних мобільних операторів.

Київстар ТБ

Мобільний оператор запропонував своїм клієнтам підключити додаток для перегляду ТБ за допомогою Play Market чи офіційного сайту компанії. Зробити це можна повністю безкоштовно, але лише до певної кількості контенту. Згодьтесь, навіть такий бонус дуже приємний.

Абсолютно всім абонентам підключається пакет «Легкий». Ви зможете переглядати серіали чи кіно з смартфону або планшету. За додаткову плату ви можете підключити більше можливостей (від 100 до 200 гривень на місяць).

Vodafone Cloud

Це хмарне сховище, яка допоможе вас зберігати свої фото та відеоматеріали, файли та навіть контакти. Vodafone дарує абонентам цілих 8 ГБ безкоштовного хмарного сховища.

Якщо ж ви мажте бажання ще більше розширити пам’ять, за це доведеться заплатити таку ціну:

  • за 64 ГБ сплачуйте 30 грн/місяць;
  • 128 ГБ за 50 грн/місяць.

Сховище доступне на будь-якому гаджету, а вхід в нього здійснюється за допомогою одноразових паролем. Тому, за конфіденційність своїх даних можете не перейматись.

lifebox від lifecell

lifecell також пропонує для своїх абонентів безкоштовне сховище. В даному випадку, вас надається 5 ГБ безкоштовної пам’ять. Ви також зможете зберігати у сховищі відео, фотоматеріали, аудіоматеріали, файли, тощо. Версія сховища доступна навіть у веб.версії.

За окрему ціну ви також зможете придбати:

  • 50 ГБ за 24,99грн/місяць;
  • 500 ГБ за 52,99грн/місяць.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.