Що робити, якщо банкомат “ПриватБанку” “проковтнув” карту

Останнім часом клієнти «ПриватБанку» скаржаться на те, що їх картку «з‘їв» банкомат. Сьогодні ми вам розповімо про дії, які потрібно робити у разі виникнення подібної ситуації.

Деталі

По-перше, вам потрібно заспокоїтись та не нервувати. Адже ж спеціальний алгоритм дій, який допоможе вам легко вийти з подібної ситуації. Зажміть кнопку «Скасувати» протягом 3-5 хвилин. Це допоможе вам скасувати всі операції та повернути свою картку. Якщо ви все зробили правильно, то в більшості випадків банкомат поверне вам картку.

Проте є такі труднощі, які можуть вас спіткати, наприклад, застарілі банкомати. Труднощі можуть виникнути, якщо це банкомат закордонного банку. В такому випадку зателефонуйте за номером, який вказаний на банкоматі.

Крім того, даним методом люблять користуватись шахраї. Нечесні встановлюють спеціальні накладні модулі на банкомати. Ви не зможете помітити конструкцію неозброєним оком. Ці модулі допомагають не помічати клієнтам, що їх карти бути вилучені. Після цього, як тільки клієнт відійде від банкомату, шахраї заволодіють банківською картою.

Якщо після цих операцій банкомат не поверну вам карту, то почекайте 5-10 хвилин. За цей час скасуються всі банківські операції, після чого він поверне вам карту. Якщо навіть це вам не допомогло, то вам необхідно зв’язатися з працівником гарячої служби за номером 3700 та заблокувати карту. Після чого чекати подальших дій банку та телефонний дзвінок з проханням отримати вашу карту.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.