Що робити, якщо банкомат «ПриватБанку» не віддає карту

Майже більшість власників банківських карток мали таку неприємну ситуацію, коли картка застрягла в банкоматі або взагалі не видавалось. В таких випадках рекомендується телефонувати на гарячу лінію банку. Тому, «ПриватБанк» вирішив опублікувати покрокову інструкцію при діях у таких випадках.

Деталі

Спершу «ПриватБанк» рекомендує спробувати натиснути кнопку скасувати на 3-5 хвилин. Після цього на екрані банкомату повинен з’явитися запит на дозвіл скасування всіх операцій. Натискаєте кнопку «Так» не прибираючи пальця з кнопки «Скасувати».

Якщо навіть попередній алгоритм вам не допоміг, то спробуйте з’ясувати чому так сталось. Можливо, ви використовували картку за кордоном чи ви попались на вудочку шахраїв. Нечесні встановлюють спеціальні накладні модулі на банкомати. Конструкцію майже не видно неозброєним оком. Завдяки модулям клієнти не бачать, що їх карти було вилучено. Після цього, як тільки клієнт відійде від банкомату, шахраї заволодіють банківською картою

Якщо після цих операцій банкомат не поверну вам карту, то почекайте 5-10 хвилин. Саме за цей час скасовуються всі банківські операції, після чого він може повернути вам карту.

Якщо всі зроблені вами операції були безуспішні, а карту банкомат так і не повернув, то вам необхідно зв’язатися з працівником гарячої служби за номером 3700 та заблокувати карту. Після чого чекати подальших дій банку та телефонний дзвінок з проханням отримати вашу карту.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.