Найдешевший мобільний тариф з Інтернетом в Україні

Найбільшим мобільним операторам доведеться занервувати, адже новий оператор набирає все більшої популярності серед абонентів. Він вражає користувачів своїми низькими цінами на послуги.

Деталі

Мова йде про віртуального мобільного оператора Lycamobile. Його тарифи мають ціну, яка в чотири рази дешевша від вартості на тарифи інших мобільний них операторів.

Наприклад, тарифний план Lycamobile SX , який коштує всього 24 гривні за місяць користування. Звернуть увагу, що саме календарний місяць, а не чотири тижні, як люблять робити інші мобільні оператори. За цю ціну ви отримаєте:

  • безлімітні дзвінки всередині мережі;
  • 4 ГБ мобільного Інтернету.

Інший тарифні плани мають назву «Lycamobile S» з вартістю 40 грн та «Lycamobile M «– за 64 грн.  Пакети мають 8 та 12 ГБ Інтернету, безлімітні дзвінки всередині мережі та 650 або 800 хвилин но номери інших операторів.

Дана пропозиції від мобільного оператора є досить привабливою. Тарифи підійдуть для різних верств населення. Ви можете заощадити гарну суму грошей, якщо просто підрахуєте скільки вам потрібно інтернету та хвилин на місяць.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.