lifecell показав тарифи для бідних з інтернетом в 2022 році

Ми продовжуємо розповідати про найвигідніші тарифи від мобільних операторів. Як ви вже знаєте постачальники мобільних послуг з кожним роком все більше піднімають ціни на свої послуги. Сьогодні ми розповімо про найвигідніші тарифи мобільного оператора lifecell.

Деталі

Поки мобільний оператор lifecell не квапиться істотно піднімати ціни на свої послуги. Наприклад, оператор пропонує тарифний план «Просто Life», який коштує всього 70₴ за 4 тижні користування. За ці кошти ви отримаєте 5ГБ інтернету, 250 хвилин на дзвінки всередині мережі та інші номери по Україні. Якщо ви витрачаєте ці хвилини, то вам надається безлім на дзвінки всередині мережі.

Інший популярний тариф дорожчий на 50₴, але в ньому доступні кращі умови. Тариф «Смарт Лайф» пропонує абонентам 750 хвилин на дзвінки всередині мережі та на номери інших мобільних операторів, 20 гігабайт інтернету, тощо. Якщо ви студент — для вас гарна новина: на даний пакет вам будемо надано знижку у -10%.

Існує ще один популярний та цікавий тарифний план, який називається «Вільний Лайф». Він коштує 150₴ за 4 тижні користування. У свою чергу абоненти отримають безлімітрий інтернет, який можна поширювати на інші пристрої, 1500 хвилин на всі номера України.

Оператор також надає можливість абонентам створити власний тарифний план, що має назву «Хендмейд». Ви зможете самостійно обрати послуги, які максимально вам підходять та сплачувати лише за них.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.