Оновлення Дії: що нового і як працють оновлені сервіси

Голова Міністерства цифрової трансформації Михайло Федоров презентував оновлений Дія.Підпис та показав, як це працює. Так, за словами Федорова, тепер для того, щоб підтвердити свою особистість, достатньо лише раз моргнути. Тепер не потрібно крутити головою, а лише один раз зморгнути. “Дивіться, залишайте фідбек, нам він дуже важливий”, – розповів він. При цьому Федоров уточнив, що за допомогою Дія.Підпис можна підписати будь-які PDF-документи: контракти, заяви на відпустку, договори оренди тощо. До того ж, для цього не потрібно ходити до держорганів.

“Ви використовували Дія.Підпис, коли генерували COVID-сертифікат у Дії. Їм ще можна підписати будь-які PDF-документи: контракти, заяви на відпустку, договори оренди тощо. І найголовніше – вам не потрібно ходити до держорганів для цього. Ми працюємо над тим, щоб запровадити десятки нових послуг, але водночас удосконалюємо і ті, що є. Для нас це дуже важливо, адже розуміємо, що цей продукт треба розвивати”, – пояснив міністр.

На додачу до цього він підкреслив, що Дія.Підпис є найзахищенішим цифровим підписом у смартфоні, і тепер він ще зручніший і простий.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.