Monobank запускає пластикові картки з 1000 гривень від держави

Monobank заявив про вражаючі оновлення. Вже сьогодні перший мобільний банк запускає пластикову картку з 1000 гривень за вакцинацію. Нагадуємо, що це виконується за програми єПідтримка.

Деталі

Всі вакциновані двома дозами громадяни матимуть змогу замовити пластикову картку у будь-яке відділення «Нової Пошти». Про це заявив Олег Гороховський, співзасновник банку.

Оформити опцію можна у оновленій версії додатку. Послуга є повністю безкоштовною, окрім доставки до відділення. Раніше банк видавав лише віртуальні кошти за вакцинацію.

Гороховський також зазначає, що громадяни оформили близько 2,36 млн віртуальний карт, а банк виплатив майже 2 млрд грн виплат і витратили вже 620 млн грн. Дана програма стартувала 19 грудня минулого року. Поки, це перший банк, який випускає пластикові картки. Інші банки такі, як «ПриватБанк», Ощадбанк, А-Банк, Укрназбанк, Альфа-Банк, Raiffeisen Bank виплачують лише віртуальну валюту у мобільних додатках.

На віртуальну тисячу гривень можна придбати послуги у трьох сферах – це культура, подорожі та спорт.  Як вважають в Офісі президента та уряді, саме ці галузі найбільше постраждали від карантинів, тому кошти мають стати підтримкою для них.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.