Які вакансії в Україні мають саму велику зарплату

Зарплати програмістів в Україні традиційно вищі за середні по країні. В Україні заробітну плату у розмірі 135 тисяч гривень можуть отримувати програмісти, які володіють мовою Python. При цьому у п’ятірці найоплачуваніших вакансій – пропозиції лише для фахівців у сфері IT. Зарплати програмістів в Україні традиційно вищі за середні по країні. Це насамперед пояснюється ситуацією над ринком. Українські роботодавці у пошуках програмістів змушені конкурувати з міжнародними.

Хто і скільки заробляє:

Senior Python developer – 135 тис. грн.;

Це програміст, який володіє мовою Python програмування. При цьому вона вже має досвід і може відповідати за результат не лише своєї роботи, а й колег.

Android developer віддалено – 130 тис. грн.;

Такий співробітник займається розробкою мобільних програм під операційну систему Android. Ймовірно, йдеться про співпрацю з міжнародними замовниками, тому готові взяти українця, який працюватиме віддалено.

Senior С++ Developer – 120 тис. грн.;

Senior Java devepoler – 101,7 тис. грн.;

ASP.NET devepoler – 100 тис. Грн.

Зазначимо, в Україні розмір зарплат залежить не лише від сфери, а й від місця роботи. Традиційно заробляють жителі столиці, тоді як у невеликих населених пунктах зарплати можуть бути у кілька разів меншими.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.