Київстар, Vodafone і Lifecell: як оператори підвищують ціни на зв’язок та Інтернет

Майже більшість мобільних операторів країни піднімають ціни на свої тарифні плани. Українці обурені, адже ціни на зв’язок й так не найменші.

Деталі

Популряний мобільний оператор “Київстар” змінив ціни на тариф “Smart”. Вже цього місяця абоненти сплачуватимуть на 50 гривень більше. Проте, вони отримають компенсацію у вигляді 80 хивлин на дзвінки за кордон.

Крім того, користувачі, підключені до бізнес-обслуговування “Київстару” заплатять за 1 хвилину спілкування за перенаправленим дзвінком на номер “0-800” на 10 відсотків більше, а розсилка SMS-повідомлень від “комерційного контакт-центру”, стане коштувати 0,55 гривні/повідомлення.

Мобыльний тариф “Vodafone4GSmartXS”  подорожчав на 10 гривень – тепер він коштує 55 гривень Ціна на “4GSmartS+” зросла до 120 гривень на місяць, замість 80 гривень. Проте, до тарифу додалось 12 Гігабайт мобільного інтернет-трафіку, 300 хвилин на дзвінки всередині України.

Лише “Lifecell” підняв вартість тарифів на помірну ціну, аби не лякати своїх клієнтів. Оператор просто заблокував акцію зі знижкою в 10 відсотків, що діє в тарифі “Українці-разом”.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.