Що потрібно знати при покупці телефону з двома SIM-картами

Багато користувачів звикли до смартфонів, які можуть зчитувати одразу дві SIM-карти. Це досить зручно, адже ви можете розділити роботу та особисте спілкування, користуватись послугамиодразу двох операторів. Ми розповімо вам про те, на що потрібно звертати увагу при покупці такого смартфону.

Деталі

Слоти під SIM-картки. Найбільш популярними слотами є гібридні. Таким чином, перший слот має два вільні місця або для двох SIM-карток, або для SIM-картки і microSD-картки. Вони є поширеними та вигідними тому, що вони дешевші у виробництві та займають менше місця.

З іншого боку, вони завдають незручностей. Адже постає вибір: обрати додаткову картку, чи розширити пам’ять смартфону. Тому, існують також слоти з двома SIM-картки + microSD. Але очікуйте, що такі пристрої матимуть вищу ціну.

Тип зв’язку. В телефонах, які підтримують декілька карток є різні стандарти зв’язку. Не є виключенням та сюрпризом, що один слот буде сумісний із 4G, а інший – із 3G. Обов’язково уточніть цей момент при купівлі подібного смартфону.

Є два типи технологій двохкарткових смартфонів: DSDS та DSDA.

DSDS (Dual SIM Dual Standby). Технологія DSDS має лише один радіомодуль для однієї SIM-карти. Інша картка під час роботи основної просто деактивується. Наприклад, ви розмовляєте з однієї SIM-карти: якщо в цей час вам хтось буде телефонувати на іншуSIM-карту, то йому це не вдасться. Те ж часме стосується інтернету та SMS.

DSDA (Dual SIM Dual Active). Технологія DSDA має відразу два радіомодулі для двох SIM-карток. Таким чином, ви можете користуватись обома сімками без обмежень.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.