Найміцніший і найкрихкіший смартфони 2021 року

А ще визначили найінноваційніший і найлегший у ремонті апарати. Зак Нельсон, автор YouTube-каналу JerryRigEverything добре відомий своїми випробуваннями гаджетів на міцність. Він із завидною регулярністю проводить руйнівні тести смартфонів, розбираючи їх, підпалюючи, дряпаючи та згинаючи. За підсумками кожного року він складає свій рейтинг, визначаючи найкращих та найгірших у різних номінаціях.

Серед усіх смартфонів, які пройшли через його руки в 2021 році, найремонтопридатнішим був визнаний Fairphone 4. Його головна ідея — дозволити користувачеві самостійно замінити різні комплектуючі. І при цьому виробник дає гарантію на апарат терміном на 5 років. На другому місці опинився Google Pixel 6 Pro, який буде легко відремонтувати професіоналу.

Найгіршим же щодо ремонтопридатності був визнаний iPhone 13 Pro Max, де потрібно неабияк зловчитися, щоб розібрати смартфон без пошкоджень і замінити якусь деталь. Аутсайдером став ігровий Lenovo Legion Duel 2, який провалив тест на міцність, став найтендітнішим і ненадійним смартфоном минулого року. А ось найневбивнішим став захищений Kyocera Duraforce Ultra 5G, який і був створений для того, щоб з честю пережити всі тяготи та негаразди.

 

Вручив блогер та титул найінноваційнішого смартфона на його думку. Ним став Samsung Galaxy Z Flip 3 із гнучким дисплеєм.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.