Смартфон Samsung Galaxy S22 показали на відео до офіційного анонсу

Дизайн майбутньої лінійки Samsung вже не вперше «зливають» у мережу. У середині минулого місяця інсайдер OnLeaks викладав відео з кадрами майбутнього флагмана.

Цього разу подробицями поділився YouTube канал Unbox Therapy. Ранній огляд вже видалили, але його все ж таки можна знайти. Є нюанс — запис постійно переривається, тож особливо дратівливих попросимо відійти від моніторів.

 

Передбачається, що смартфони, показані на відео, це S22, S22 Plus, S22 Ultra. Але це не точно. Якщо вірити витоку, стандартна модель S22 оснащена 6,1-дюймовим дисплеєм, а S22 Plus дістанеться 6,55 дюймів.

S22 Ultra, схоже, успадкує дизайн Galaxy Note з більш гострими кутами та тримачем для стілусу. За чутками, модуль камери містить: основний сенсор на 108 МП, сверширококутний на 12 МП, телевик з можливістю 10-кратного оптичного зуму. Основна камера буде захищена надпрозорим склом Gorilla Glass.

На даний момент дата виходу смартфонів невідома, а враховуючи проблеми з поставками та глобальну нестачу мікросхем, про дати анонсу можна лише здогадуватися.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.