Vodafone, Київстар та lifecell роздадуть абонентам ще одну SIM-карту

Друга SIM-ка дозволить користуватися інтернетом, що входить до тарифного плану абонента, відразу на двох пристроях. Мобільні оператори України запропонували своїм клієнтам нову послугу – отримання на один номер одразу двох SIM-карток. Друга SIM дозволить користуватися інтернетом, що входить до тарифного плану абонента, відразу на двох пристроях. Таким чином, вдасться уникнути проблеми, яка має місце при звичайній роздачі інтернету: переривання сесії під час телефонного дзвінка. Щоправда, додаткова карта не матиме деяких базових функцій. З неї не можна буде дзвонити, надсилати SMS та запити USSD.

Мобільний оператор Vodafone пропонує новий сервіс «Інтернет для 2-го девайсу» у пакетах ULTRA у звичайній версії та версії VIP, RED XL та XXL, а також SuperNet Unlim. Буде доступна послуга і в тарифах для бізнес-клієнтів Red Business L, XL, VIP та Ultra. У більшості пакетів послуга безкоштовна. Для решти оплата за місяць користування сервісом становитиме 50 грн. Щоб отримати доступ до другої SIM-ки, необхідний спеціальний стартовий пакет, який коштує 25 грн.

У Київстар сервіс також безкоштовний майже для всіх клієнтів. А для тих, чиї тарифні плани не містять цієї послуги, вона коштуватиме 50 гривень за чотири тижні.

У той же час, у найменшого з операторів «великої трійки» ціна за користування новітньою опцією — лише 25 грн за чотири тижні. Ця послуга в lifecell називається “МультиSIM інтернет”.

Використовувати додаткову інтернет-карту можна не лише на смартфонах та планшетах, але й на автомагнітолах, роутерах, ноутбуках, відеокамерах та навіть захисних системах. Така універсальність нового сервісу вже зробила його популярним серед українців. Навіть найменший оператор країни lifecell вже популяризував послугу серед майже півмільйона своїх клієнтів. А у Vodafone розповіли, що планують до кінця 2022 року розширити коло шанувальників прогресивної послуги ще на 50 тис. абонентів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.