У додатку “Дія” запустили нову функцію

Дія запустила повідомлення про судові засідання. Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив про нову функцію програми “Дія” – повідомлення про судові справи, що стосуються користувачів програми. Про це він написав у своєму телеграм-каналі. Федоров зазначив, що поки що функція знаходиться на стадії бета-тестування.

“Тепер уже не буде випадків, коли суд надсилає вам судове повідомлення звичайною поштою, а ви про це вперше чуєте. Завдяки повідомленням у Діє ви будете поінформовані вчасно”, – повідомляє міністр.

Він додав, що часто українці не знають про те, що в суді призначено засідання, де вони є учасниками, а повідомлення у Діє дозволять отримати повідомлення наперед. При цьому в ньому буде зазначено, якою буде судова суперечка і ким виступає користувачем – позивачем або відповідачем. Федоров додав, що для запуску повідомлень оновлювати Дію не потрібно, а достатньо включити опцію “Дозволити повідомлення” у додатку.

Які ключові тенденції матимуть важливий вплив на долю України? Про це поговорили Юрій Романенко та Павло Щелін у новій бесіді “Час дорослішати: чотири визначальні тренди 2021 року для України”

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.