“Нова пошта” буде доставляти посилки з США, Європа і Китаю за декілька днів

Вже незабаром один з найпопулярніших поштових операторів відкриє власну авіакомпанію. Як ви вже здогадались, мова йде про «Нову пошту». Компанія отримає назву Supernova Airlines.

Деталі

Компанія анонсує, що вже в квітні наступного року вона отримає сертифікат на право експлуатації. Після цієї події компанія зможе здійснювати польоти. Для початку «Нова пошта»планує запустити лише 2 літака, проте цього цілком достатньо для того, щоб успішно пройти сертифікацію. Компанія поки не надала інформацію про свої майбутні літаки. Проте за прогнозами, ними стануть вузькофюзеляжні Boeing 757-200. Даний лайнер вважається дальньомагістральним, тож йому не знадобляться транзитні зупинки для дозаправки.

Після отримання сертифікату, компанія планує здійснювати польоти до США і Китаю та Європи. Звичайно, що перші польоти будуть здійснені до Близького Сходу. З часом компанія планує розширити свої маршрути до Китаю та європейських міст.

Нагадуємо, що компанія була зареєстрована 1 жовтня, а капітал склав 70 мільйонів гривень. Supernova Airlines будуть підпорядковуватись «Нова пошта Глобал». Керівництво компанії ділиться, що в планах немає запуску рейсів всередині країни. Компанія націлена здійснювати виключно міжнародні рейси.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.