Нова пошта попала у скандал із новорічнми доставками

Клієнт Нової пошти Віталій Курсик поскаржився на дії співробітників компанії, які упаковали вантаж так, що вартість доставки зросла вп’ятеро, а також те, що на його звернення Нова пошта не реагує.

“Поки ви там розповідаєте про “аромат мандаринів у повітрі та ялинці”, ваші “ельфи у відділеннях, що працюють у турборежимі”, час від часу творять злу дичину… Таке враження, що деякі з ваших ельфів жодного разу не знайомі з поняттям” здоровий глузд”…”, – пише Курсик.

Він розповів, що спочатку зіткнувся з тим, що посилки пересортували на відділенні, проте цю ситуацію вдалося вирішити досить швидко, а ось з другого клієнта досі не розібрався.

“Але наступна ситуація це прямо “апофеоз нашої програми”… Відправлялася ялинка (без аромату мандаринів). Штучна. Транспортний габарит 52 Х 52 Х 210 (або 150, якщо скласти навпіл) див. Ваш калькулятор на сайті за таких розмірів видавав вартість доставки максимум 350 грн.(доставка по області). Яке ж було здивування моє, і отримувача, коли вантаж приїхав, а у ТТН вартість доставки 1610 грн… Практично вп’ятеро дорожче”, – повідомив Курсик.

Він розповів, що спочатку подумав, що оператори просто поставили не ту цифру, і тому вийшла така сума, однак у результаті виявилося, що штучну ялинку допакували в лати.

“Ваші турбоельфи, замість того, щоб просто відправити вантаж у заводській упаковці (рукав ПЕ), або (все ж таки для збереження товару, все заради клієнта) зробити улюблену решетування (що збільшило б розмір максимум на 5-10%), споруджують цілий подіум на палеті з реальною кліткою (толку від неї – нуль, повірте людині з досвідом в упаковці реально тендітних вантажів і 5 за супроматом і розрахунком несучих конструкцій), і ставлять туди ялинку стоячи”, – поділився клієнт.

Таке пакування значно збільшило габарити відправлення, тому вийшла така сума за доставку.

“У суботу мною була оформлена претензія у паперовому вигляді з додаванням фото. Сьогодні в четвер. Ніхто навіть не думав зі мною зв’язуватися, навіть щоб сказати, щоб я цією претензією потерся, бо все було зроблено згідно з інструкцією”, – поділився Курсик, додавши що чекає пояснень чи роз’яснень від Нової пошти.

 

Представник Нової пошти на публікацію клієнта відреагував, пообіцявши розібратися в ситуації, однак чоловік зазначив, що всі відповіді компанії – це відмовки, а йому потрібно, щоб компанія хоч би визнала свою помилку. Адже такі дії працівників компанії призвели до того, що Курсіку довелося компенсувати клієнту більшу частину суми за доставку, щоб не повертати товар назад та не платити за доставку у дві сторони.

“Віталію, ми завжди на стороні клієнта. Ми тут щоб допомогти. Дуже просимо вас не думати інакше. Звичайно, очевидно, що упаковка дивна, чесно кажучи, звичайно, ми неодмінно виправимо свою помилку. Скажіть, будь ласка, в якому відділенні та коли склали” претензію і можете поділитися листуванням з одержувачем та скрином перекладу (можна у приватні повідомлення). Ми всі пропрацюємо та повернемось з відповіддю вже у робочий час”, – відповіли у Новій пошті, пообіцявши зв’язатися з незадоволеним клієнтом у особистих повідомленнях.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.