ПриватБанк запускає в Україні нову технологію безконтактної оплати

Клієнт зможе сплатити за послугу або товар, приклавши смартфон з NFC до спеціальної платіжної «мітки», яку можна наклеїти на касах або в інших зручних місцях. ПриватБанк оголосив про початок робіт із запуску в Україні принципово нової технології безконтактної оплати смартфонами за NFC-мітками. Ця технологія на сьогодні — найпростіший і найдоступніший для бізнесу спосіб приймати безконтактні платежі. Зазначається, що технологія дозволяє оплачувати покупки та послуги в один клік за допомогою смартфона.

«Ця технологія на сьогоднішній день – найпростіший і найдоступніший для бізнесу спосіб приймати безконтактні платежі. Вона розроблена для підприємців та невеликих торгових точок, підприємств громадського харчування та дозволяє оплачувати покупки та послуги в один клік за допомогою смартфона», – сказано у повідомленні.

З 21 грудня 2021 року новий сервіс запущений у тестовому режимі та проходить «бойове» тестування у торгових точках та підприємствах громадського харчування у Києві та інших регіонах України. Для підключення сервісу підприємцям та торговим точкам буде достатньо оформити онлайн-заявку в банку та отримати комплект спеціальних NFC-міток, які можна наклеїти у зручному для оплати місці. Принцип полягає в тому, що клієнт оплачує послугу або товар, приклавши смартфон з NFC до спеціальної платіжної “мітки”, яку можна наклеїти на касах або в інших зручних місцях. Наприклад, у ресторані це можуть бути столики. Платіж завершується в мобільному додатку “Приват 24”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.