Офіційне відео Xiaomi 12 Pro продемонструвало дизайн смартфона

При перегляді відеороликів частота опускається до 60 Гц, якщо на екрані статичне зображення, то до 10 Гц. Компанія Xiaomi опублікувала офіційне відео флагманського смартфона Xiaomi 12 Pro, яке демонструє дизайн лицьової панелі та функцію адаптивної частоти оновлення екрану.

У ролику добре видно, що частота оновлення екрана змінюється: при навігації по меню та скролінгу у веб-браузері вона становить 120 Гц, при перегляді відеороликів опускається до 60 Гц, а якщо на екрані відображається статичне зображення, то до 10 Гц. Інші смартфони постійно утримують 120 Гц, що призводить до швидкого розрядження акумулятора.

Сьогодні глава компанії заявив, що Xiaomi 12 Pro – перший на ринку смартфон, оснащений 2K-екраном OLED з технологією LTPO другого покоління та зниженим енергоспоживанням. Також додано, що це найкращий з екранів, які будь-коли встановлювалися в смартфонах Xiaomi, та нова планка для всієї індустрії смартфонів.

Дисплей отримав новий люмінесцентний матеріал E5, матеріали LTPO другого покоління, технологію мікропризми Mirco-Lens і технологію інтелектуальної динамічної частоти оновлення зображення. Глава Redmi зізнався, що сам не до кінця розуміє технології, які використовуються в екрані Xiaomi 12 Pro.

Вихід смартфонів відбудеться 28 грудня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.