Xiaomi 12 став першим компактним флагманом 2022 року

Він отримав екран діагоналлю 6,28 дюйми. У Xiaomi 12 екран більший, ніж у iPhone 13, але при цьому iPhone 13 навіть ширший. Чутка про те, що 2022 рік стане роком компактних флагманів, починає підтверджуватись. Сьогодні Xiaomi опублікувала офіційний тизер Xiaomi 12, у якому вказано діагональ екрану смартфона. Вона становила 6,28 дюйма. Для порівняння, діагональ екрану Mi 11 складає 6,81 дюйми.

Очевидно, що керувати однією рукою Xiaomi 12 буде набагато зручніше, ніж його попередником. Більш того, у компанії порівняли Xiaomi 12 з iPhone 13. При тому, що екран у смартфона Apple менший на 1,28 дюйма, iPhone 13 виявився навіть ширшим за 1,6 мм.

Екран у Xiaomi 12 вигнутий, але він лише злегка заходить на боковинках – це теж зроблено для зручності керування однією рукою та виключення випадкових натискань. Загалом у компанії добре попрацювали над ергономікою нового флагмана. Ну а тим, кому потрібний більший флагман з дисплеєм, Xiaomi адресує Xiaomi 12 Pro. В цілому, можна сказати, що Xiaomi пішла шляхом Apple – в рамках нової лінійки користувачам запропонують і компактний флагман, і великий. Правда, у базового Xiaomi 12 є один мінус: якщо у Xiaomi 12 Pro використовується екран 2К, то Xiaomi 12 отримав панель роздільною здатністю лише Full HD.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.