5 тем для MIUI, які прекрасять будь-який смартфон Xiaomi

Смартфонами ми користуємося постійно, хтось може проводити більшу частину свого часу уткнувшись в екран гаджета. У такій ситуації не доводиться сподіватися на свіжі враження та емоції, смартфон швидше стає невід’ємною частиною життя. Однак використання різних тем оформлення дозволяє вдихнути нове життя у ваш смартфон, який вам знайомий до болю. Ну а смартфони під оболонкою MIUI є одними з найзручніших у плані кастомізації та налаштування дизайну прошивки.

White Ghosty

Почнемо ми з теми White Ghosty, назву якої можна перекласти як “Біла примара”. Вона світла та мінімалістична, загальну стилістику можна охарактеризувати як мінімалізм. Завантажити тему

Pseudo Housekeeper

Далеко не у кожного є хатня робітниця, але абсолютно точно кожен власник смартфона з MIUI 12 може встановити на свій смартфон футуристичну тему Pseudo Housekeeper, яка перетворить ваш звичний смартфон на домробітницю. Виглядає це незвично і навіть дивно, але якщо вам хочеться радикальних змін – завантажуйте цю тему.

Project Black

Настав час чорноти. Ця тема сподобається всім любителям темних оболонок, а якщо ваш смартфон ще й з AMOLED-екраном, то використання цієї теми дозволить заощадити заряд акумулятора. Забрати тему можна за посиланням.

Xiaguang Mimicry

Складна назва цієї теми не повинна нікого лякати. Виглядає вона дуже дружелюбно та мило. Полегшений і як повітряний дизайн сподобається багатьом, деякі риси нагадують навіть фірмову прошивку Flyme OS для смартфонів Meizu. Завантажити тему

MeeGo SrxUI

Ще одна тема зі складною назвою, але яка точно заслуговує на нашу увагу. У ній переважають контрасти, темні шпалери поєднуються зі світлими хвилями, а значки і перемикачі виконані в помаранчевому кольорі. Завантажити тему.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.