В Telegram з’явиться новий вид повідомлень його оцінять любителі фільмів

Розробники Telegram придумали черговий спосіб урізноманітнити листування. Нововведення буде націлене на те, щоб приховати спойлери, в яких розкривається сюжет чи розв’язка того чи іншого серіалу чи фільму (наприклад, нової «Людини-Павука» або «Матриці»).

При надсиланні повідомлення можна виділити текст і вибрати в меню опцію «Спойлер». Після цього в листуванні замість тексту з’явиться анімація — літери, що розсипаються на пікселі. За бажання можна побачити вміст, для цього потрібно просто натиснути на текст.

Таким чином, можна приховувати не тільки спойлери фільмів і серіалів, але й іншу інформацію. За певних обставин вона навіть може викликати у співрозмовників додатковий інтерес (адже текст прихований, а щоб побачити його, потрібні додаткові дії, хай і не дуже складні). Не виключено, що подібним чином можна буде ховати вміст фотографій (наприклад, за допомогою ефекту розмиття).

Швидше за все, розробники Telegram не затягуватимуть з реалізацією цього нововведення, і воно буде додано на всі підтримувані платформи з одним з наступних апдейтів месенджера.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.