Xiaomi представила в Україні IP-відеокамеру Mi Wireless Outdoor

Компанія Xiaomi представила сьогодні в Україні бездротову IP-відеокамеру Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p, призначену для зовнішнього відеоспостереження. Камера має широкий кут огляду 130° та високу роздільну здатність 1080p, завдяки чому охоплює велику площу території при зменшеній кількості сліпих зон, дозволяючи в деталях побачити, що відбувається навколо вашого будинку. У разі підозрілої або незвичайної активності камера передасть повідомлення у режимі реального часу.

Новинка має систему проти злодіїв – конструкція пристрою розроблена так, що внутрішній гіроскоп реагує на будь-яку нестандартну активність, відразу ж попереджаючи користувача, що камера змінила своє положення. Завдяки потужному акумулятору на 5700 мач камера здатна працювати до 3 місяців від одного заряду.

Розташований у приміщенні незалежний приймач підтримує підключення до 4 камер з можливістю одночасного запису з них. Кожна локація у зручному форматі виведена на екран смартфона, тому користувач може як спостерігати за ними всіма одночасно, так і одним дотиком на потрібне зображення вивести цю локацію на повний екран для детального перегляду.

Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p з’явиться в магазинах з 17 грудня за рекомендованими роздрібними цінами 3299 грн за комплект «камера + приймач» та 2299 грн тільки за камеру.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.