Який оператор найвигідніший в Україні: Київстар, Vodafone чи lifecell

Багато абонетів цікавляться, який абонент та тарифний план є найвигіднішим для користування. Сьогодні ми розповімо детально вам про кожен з них.

Деталі

Вартість на користування мобільним зв’язком та інтернетом з кожним днем все дорожчає. Ми зібрали тарифні плани, які підійдуть кожному.

“Київстар”

Мобільний оператор має досить приємний тариф з назвою “Смачний”. Ціна тарифу склала 125 грн. за 4 тижні. Ви отримаєте 20 Гб інтернету, безомбмежений зв’язок всередині мережі та 300 хвилин на дзвінки на номери інших операторів та за кордон. 14 додатками ви зможете користуватись без тарифікації.

Разом з тим, ви можете обрати “суперсилу” (окрему телеком-послуги). Ними можуть стати додаткові хвилини чи інтернет, SIM для планшета або 2-го телефону, онлайн-телебачення Київстар ТБ, тощо.

Доплативши 25 гривень можна стати користувачем пакету “Love”. Ви отримаєте не хвилини, а цілих 20 годин спілкування на дзвінки інших мобільних операторів. 56 додатків обійдуться вамм безкоштовно, адже вони не таріфікуються.

Існує також бюджетний тариф “Дзвінки для батьків” та “Київстар сім’я”, які коштують  за 75 та 100 грн за чотири тижні користування. Перший надасть вам можливість безлімітно спілкуватись всередині мережі. Крім того, ваші батьки отримають 100 Мб інтернету. Вартість хвилини розмови на інші номери складе 0,6 грн. “Київстар сім’я” надасть вам 6 ГБ інтернет-трафіку та безлімітні дзвінки всередині мережі, 60 хфилин на дзвінки номерів інших мобільниї операторів та закордон, 60 SMS по Україні.

За найдорожчий тариф доведеться сплатити 500 гривень на місяць. ви отримаєте безлім на інтернет, дзвінки, та цікаві додаткові послуги.

Vodafone

Найпопулярнійший тарифний план даного оператора є “SuperNet Start” за ціною 125 грн/місяць, або 4,2 грн/день. Абоненти отримають 7 ГБ, а з кожним місяцем кількість гігабайтів буде тільки зростати. Ви також отримаєте безлімітні дзвінки всередині мережі кількість хвилин на інші мережі становить 150 хвилин.

За 180 гривень можна придбати тариф Vodafone SuperNet Pro, де ви отимаєте 20 ГБ інтернет-трафіку та 250 хвилин на інші мережі України. За 260 гривень можна користуватись пакетом “Vodafone SuperNet Unlim” з безлімітним інтернетом та 350 хвилинами на дзвінки інших мобільних операторів.

Окремо оператор має тарифні плани для планшетів, смартгодинників та інших гаджетів. Тут пропонують 500 МБ та 50 хвилин на розмови, а далі 10 ГБ та 18 ГБ трафіку на місяць та дзвінки по 1 грн/хв. Вартість пакетів 50, 100 та 160 гривень відповідно.


Є молодіжний тариф з назвою joice. Всі абоненти отримують  безлімітний трафік на всі  соціальні мережі та стрімінгові платформи. Вартість – 120 грн. на місяць.

lifecell

Поки Водафон та Київстар підвищують тарифиЛайфсел пропонує своїм нинішнім або майбутнім абонентам багато найрізноманітніших тарифів та акцій під їхні потребиПочинається все з тарифу “Просто Лайф“, який за стандартні 70 грн/4 тижні запропонує 5 ГБ інтернету та 250 хв на всі мобільні номери по Україні (включyо з lifecell), після використання яких надається безліміт на lifecell.

Найбільш “напханий” тарифний план – “Вільний Лайф” коштуватиме  150 грн/4 тижніЗа цю суму абоненти отримають безлімітний Інтернетякий можна безкоштовно роздавати через пристрої та 1500 хв на всі номери по Україні.

На окрему увагу також заслуговує тариф “Хендмейд”, де кожен абонент може самостійно вибрати для себе саме той набірпослуг, який максимально йому підходить.
Ціни на тарифи починаються від 24 гривень на повний календарний місяць, а не на чотири тижні, як звикли робити наші оператори.

Lycamobile

Лінійка тарифів від LycaMobile «Все в одному» пропонує аж три варіанти пакету:

  • XS – вартість оплати складає за місяць користування складає 24 грн;
  • S – вартість оплати складає за місяць користування складає 40 грн;
  • М – вартість оплати складає за місяць користування складає 64 грн.

Пакети Lycamobile «Все в одному» пропонують клієнтам повний безлім на українські номера та за кордон (в країнах де представлений даний мобільний оператор). Надається 200, 650 або 800 хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів. Абонент отримає  4, 8 або 12 ГБ мобільного інтернету

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.