5 гарячих новорічних тем для MIUI 12 підкорили спільноту Xiaomi

Ми продовжуємо піднімати ваш настрій та додавати трохи новорічної магії у сірі будні. Ми вибрали п’ять цікавих тем для смартфонів під керуванням MIUI 12/MIUI 12.5, які тією чи іншою мірою пов’язані з новим роком та різдвом. Олів’є починати різати ще зарано, а ось встановити ялинку, або застосувати до свого смартфона новорічну тему – саме час.

Різдвяна ялинка

Темна тема, на головному екрані якої можна розпізнати ялинку із гарною гірляндою. Кожна іконка виконана у вигляді ялинкових іграшок. Ця тема ідеально підійде любителям саме темного дизайну, а власники смартфонів з AMOLED-екранами зможуть ще заощадити заряд акумулятора.

Різдво

На відміну від минулого дизайну тут переважають світлі відтінки. Загальну стилістику цього оформлення можна назвати мультяшною, тут є пухнасті хмаринки та зображення Санти.

Christmas Red 3

Червоний колір є одним із основних у святковий період. Традиційний одяг Санта Клауса червоного кольору, також прикращають подарунки та ховають їх у червоні шкарпетки біля каміна – одна із старих традицій. Автор вирішив обіграти цю тематику та зробив прекрасну-червону тему.

Healing the snow

Не всі люблять сніг, а в деяких регіонах нашої країни він взагалі буває досить рідко. Але якщо ви любите білий зимовий покрив, то можна встановити тему Healing the snow для вашого смартфона, яка зцілить снігом кожного користувача.

Jiyan Christmas

Заключна, але не найгірша тема, яка, напевно, сподобається багатьом. На локскрині тут гарний зимовий ліс з повним місяцем, а на домашньому екрані іконки у вигляді іграшок та відчуття свята. Знайти та завантажити всі ці теми ви можете у фірмовому додатку MIUI Themes, під статусом Free безкоштовні теми, а якщо ви хочете повний функціонал та можливість налаштування, то треба шукати варіант Premium.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.