ПриватБанк розповів, коли чекати на 1000 гривень

ПриватБанк розповів, коли чекати на тисячу гривень. У ПриватБанку розповіли нюанси оформлення картки “єПідтримка”, що робити, якщо вона не підтягується до “Дії” і коли чекатиме гроші. Так, у ПриватБанку пояснили, що відкрити картку “єПідтримка” для отримання тисячі гривень можуть навіть не клієнти банку. До того ж, для цього навіть не потрібно звертатися до відділення.

“Так, і навіть без візиту до відділення. У нас є віддалена ідентифікація, тому завантажуйте останню версію Приват24 і приєднуйтесь до наших клієнтів”, – відповіли в банку.


А ось неповнолітні оформити карту не можуть. Отримати виплату можуть громадяни України, які досягли 18 років та мають у додатку Дія “зелений” COVID-сертифікат вакцинації.

Якщо карту відкрити вийшло, але в “Дію” вона не підтягується, у ПриватБанку радять трохи почекати. Рахунок повинен відобразитися відразу після відкриття, але може затриматися, якщо дані з будь-якої причини не підтягнулися.

“Раз на добу банки додатково підвантажують дані. Якщо за добу IBAN не підтягнеться, спробуйте знову”, – пояснили у банку.


Щодо отримання допомоги після оформлення картки, то її можна чекати після старту виплат за державною програмою, з 19 грудня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.