Viber попередив користувачів про важливе оновлення

На офіційній сторінці месенджеру Viber було опубліковано, що користувачі очікують на грандіозне оновлення. Viber популярний не тільки завдяки можливості спілкуватись, а й корисними функціями.

Деталі

Тепер ви зможете відправляти відео у форматах 3gp, m4v, mov та mp4, який має максимальний розмір файлу до 200 МБ. Бренди тепер матимуть можливість надсилати клієнтам бізнес-повідомлення з відео. Всі користувачі матимуть можливість скопіювати коди, посилання та контактну інформацію в один дотик. Відео тепер можна закріпити в діалозі з брендом, як і будь-яке інше бізнес-повідомлення. Опції стануть доступними до Нового 2022 року. Ви зможете скопіювати перевірочні коди, номери мобільних телефонів, адрес електронної пошти та посилання в бізнес-повідомленнях.

Функція буде доступна для номерів, що складаються з чотирьох і більше цифр – при тривалому натисканні скопіюється номер, а на екрані з’явиться повідомлення “Номер скопійований”. Оновлення стане в нагоді для одноразових паролів, промокодів, ідентифікаторів відстеження доставки і т.д., зазначили в компанії. При короткому натисканні на посилання, адресу електронної пошти або телефонний номер, на який доступні дзвінки та надсилання повідомлень (зазвичай більше 7 цифр), користувач побачить меню з кількома опціями: “дзвінок”, “повідомлення”, “додати до контакту” та ін. або буде перенаправлено на веб-сайт або електронну пошту.

Ця функція вже доступна для користувачів Android, iOS та Desktop-версії програми.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.