Через “ПриватБанк” та “Ощадбанку” абоненти “Київстар”, Vodafone і lifecell чекають серйозні зміни

Через популярні банки України, абоненти “Київстар”, Vodafone і lifecell чекають серйозні зміни. Будуть застосовані серйозні правила, які торкнуться кожного українця. Мова йде про підв’язку мобільного номеру до паспорту.

Деталі

Попри нові правила, вже зараз багато абонетів мають SIM-карту, яка підв’язана до паспорту. Нововведення будуть стосуватись лише абонентів контрактних тарифів. На користувачів, які використовують передплатні тарифи, дані правила не розповсюджувались.

Фракція “Слуга народу” запропонувла обов’язково прив’язати SIM-карту до паспорту. Причиною стало забезпечення абонентів більшою безпекою. Адже звичайні умови користування стали ціллю для недоброчесних шахраїв.

Якщо ви підв’яжете паспорт,ви вбережете себе від привласнення свого ж номеру. Працює це так: шахраї телефонують до мобільного оператора та стверджують, що вони загубили свою SIM-карту або смартфон. Після цього оператор надає право користуватись вашим номером шахраям. За допомогою нового правила, для привласнення загубленого номеру доведеться надати паспорт.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.