Випущені краплі для зору Vuity, які здатні замінити окуляри

Офтальмологічний розчин містить пілокарпіну гідрохлориду (1,25%) та розроблений компанією Allergan. Він поставляється із запатентованою технологією pHast, яка дозволяє препарату швидко пристосовуватися до фізіологічного pH У США почнуть продавати краплі Vuity. Вони здатні замінити окуляри людям із пресбіопією слізної плівки.

Vuity починає діяти за 15 хвилин. Ефект триває від 6 до 10 години. Об’єм флакона розрахований на 30 днів, потрібно по 1 краплі в кожне око. Препарат зменшує розмір зіниці і збільшує глибину різкості.

Краплі призначені для легких та середніх випадків пресбіопії та найкраще підходять для людей віком 40-55 років. Вони менш ефективні для тих, хто старше 65 років.

Після використання можуть виникати тимчасові труднощі зі швидким фокусуванням між об’єктами, що знаходяться близько і далеко. Серед рідкісних побічних ефектів – головний біль та почервоніння очей. Також після використання не рекомендується сідати за кермо.

Раніше біохакери з групи Science for the Masses змогли досягти нічного зору за допомогою крапель на основі різновиду хлорофілу (Хлорин e6 або Ce6). Їхнє використання дозволяє бачити в темряві на відстані до 50 метрів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.