Apple дозволила скидання пароля на iPhone в два кліка

iOS 15.2 отримала чимало корисних функцій – навіть неочевидних. Як виявилося, нова прошивка значно спростила процедуру скидання запароленого iPhone під час його блокування. Тепер для її проведення не потрібний вхід у сервісний режим та стирання даних через ПК з використанням кабелю.

Скидання iOS-гаджета може знадобитися у випадку, якщо на пристрої багаторазово було введено неправильний пароль – у цьому випадку hard reset займе менше часу, ніж очікування наступної спроби введення. Раніше для зняття такого блокування гаджет потрібно було перевести в режим відновлення (DFU) і підключити до ПК із встановленим програмою iTunes, або скинути віддалено через веб-версію сервісу «Локатор».

Пристрої, оновлені до iOS 15.2, такі дії не знадобляться: у разі блокування смартфона або планшета на екрані з’явиться кнопка швидкого стирання даних. При її натисканні інформація на смартфоні або планшеті буде видалена, а всі налаштування будуть скинуті до заводських. Для відновлення з резервної копії iCloud потрібно ввести дані облікового запису Apple ID.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.