TikTok запускає ще одну круту функцію на своїй платформі

Програма називається TikTok Live Studio, і вона вже доступна обмеженій кількості користувачів платформи. TikTok тестує нове програмне забезпечення для комп’ютерів під назвою TikTok Live Studio, яке дозволить користувачам стримувати ігри та інші програми. За словами розробників, ця програма тестується обмеженою кількістю користувачів на деяких ринках. Спочатку її можна було завантажити на офіційному сайті TikTok, проте пізніше компанія закрила доступ до сторінки.

TikTok Live Studio може змінити стратегію прямої трансляції TikTok. Замість орієнтуватися виключно на користувачів, які запускають трансляції з мобільних пристроїв, TikTok може розширити фокус уваги, додавши можливості стрімінгу ігор. Це призведе до конкуренції з такими сервісами, як Twitch, YouTube Gaming та Facebook Gaming.

За словами Зака ​​Бассі (Zach Bussey), який поділився скріншотами програми в Twitter, TikTok Live Studio зараз перебуває на ранньому етапі розвитку. Але вже зараз програмне забезпечення підтримує потокову передачу як альбомної, так і в портретній орієнтації і може транслювати окремі кадри з ігор, програм, мобільних пристроїв і камер.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.