“Київстар” попередив абонентів про оновлення важливої функції та зміну тарифів

Популярний мобільний оператор «Київстар» змінив умови корисної функції. Ці зміни торкнуться автомобілістів та набудуть чинності з 17 грудня.

Деталі

Мова йде про послугу «Автотрекінг». Завдяки ній всі автомобілісти зможуть стежити за своїм авто 24/7, спостерігати місцезнаходження. Крім того, компанія пропонує під’єднати тарифи «Атоінформер» та «Автомаяк». Якщо хтось проникне у ваше авто, або «заглушить» її сторонніми предметами ви неодмінно отримаєте повідомлення.

Оператор обіцяє, що вже з 17 грудня ви отримаєте оновлений список доступних послуг. Крім того, ціна тарифу «Автомаяк» підніметься: вам доведеться сплатити 50 грн на місяць. Раніше ціна одного дня користування становила 1,25, а тепер зросла до 2 гривень. «Автоінформер» обійдеться у 65 гривень на місцями. Добова вартість послуги з 2,32 зросла до 3 гривень.

До ряду послуг додалась можливість оповіщення про необхідність проходження технічного обслуговування та страхування автомобіля. Додаток повідомлятиме вас про можливі затори. Під’єднати авто можна ті, котрої не старіші 2007 року та мають OBD-2. Додаток доступний там, де ж покритття мобільного оператора «Київстар».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.