Xiaomi припиняє випуск нових смартфонів Mi

Усі смартфони компанії Xiaomi, які вона випускає ось уже як понад шість років під своїм брендом, мають приписку Mi у назві. Так, покупцям були свого часу доступні моделі Mi 6, Mi 7, Mi 8 та багато інших, у тому числі різні їх модифікації. Однак, як вирішила китайська корпорація, відтепер усі її нові моделі телефонів будуть випускатися від нового бренду без використання такого позначення. На практиці це означає, що бренд вважав за необхідне припинити випуск нових смартфонів у рамках лінійки Mi, своєї основної та єдиної в рамках оригінального бренду. Всі нові телефони будуть випускатися під назвою просто Xiaomi, і це всім покупцям потрібно знати.

Як стало відомо від офіційного джерела, компанія Xiaomi відтепер випускатиме нові моделі смартфонів лише від свого власного бренду без використання позначення Mi. З чим пов’язане таке рішення – не уточнюється, однак, можливо, виробник хоче таким чином спростити для покупців процес вибору моделі, тому що чим менше в назві буде різного роду букв і цифр, тим простіше виявиться розібратися і вибрати для себе найбільш підходящу модель. Першими телефонами бренду, які не мають слова Mi в назві, стали моделі 11T/11T Pro, 11 Lite 5G NE та планшет Pad 5. Починаючи з 2022 абсолютно всі нові смартфони компанії будуть позбавлені такого слова в назві, і це постійне рішення, а не тимчасове.

Вже незабаром з назви смартфонів Xiaomi пропаде слово Mi, як тільки компанія випустить прошивку MIUI 13 для своєї продукції. Це має статися вже в найближчі кілька місяців, тому на користувачів чекають зміни. З якихось причин цей виробник вирішив позбутися бренду Mi, вирішивши зробити ставку на свій власний бренд, який тепер уже знайомий сотням мільйонів людей по всій земній кулі. Проте подібні зміни не повинні будуть позначитися на кількості телефонів, що випускаються, тобто компанія, як і раніше, буде створювати і запускати в продаж моделі з різних різних цінових категорій. У рамках лінійки Mi раніше вона створювала та запускала у продаж телефони із середньої, вищої та преміальної цінової категорії. Тепер усі такі продаватимуться від імені просто Xiaomi.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.