“Укрпошта” замінить користувачам “ПриватБанк” і “Ощадбанк”

На офіційному сайті поштового оператора “Укрпошти” з’явилась новина про корисну послугу. Тепер всі користувачі зможуть переказувати кошти на банківські картки за допомогою платіжної системи “Простір”.

Деталі

Цього року відкрили близько чотири тисячі терміналів з платіжною системою POS. Через ці пристрої є можливість зробити будь-яку фінансову операцію для власників карток Visa/MasteCard. Проте, ви зможете переказати лише 4999 гривень за одну фінансову операцію.

Керівництво “Укрпошти” стверджує, що вони залишаються одним з головних постачальників такої послуги  як пенсія. Проте, на даний момент близько 12-14 мільйонів українців мешкають в селах, де поки немає відділень пошти. Тому, поштовий оператор вирішив встановити термінали та банкомати, за допомогою яких можна отримувати пенсію.

Більше того, наступного року значно збільшиться кількість пересувних відділень “Укрпошти”. Поштовий оператор навіть задумується про купівлю банку, який зможе надавати різні послуги пенсіонерам. З липня було вироблено переказів і поповнень на суму 78,8 млн.грн. У національного поштового оператора є 7500 власних POS-терміналів для прийому до оплати платіжних карт.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.