ТОП кращих безкоштовних програм для прокачки смартфону

Більшість сучасних смартфонів є набагато якісніші, ніж ті, що були кілька років тому. Навіть бюджетний смартфон при гарному використанні і прослужить вам дуже довго. З часом ви звикаєте до смартфону, а його інтерфейс взагалі набридає. Сьогодні ми розповімо про декілька безкоштовних програм, які прокачають ваш смартфон.

Деталі

Total Commander

Це програма являє собою безоплатний файловий менеджер. Використовуючи програму, ви з легкістю зможете знайти потрібний вам файл та керувати ним. Програма гарно працює навіть на стареньких пристроях. А інтерфейс програмного менеджера гарно радує очі.

Google Camera

Ця програма є справжньою знахідкою. Адже важко уявити сучасний смартфон бех якісної камери. Завантаживши програму, ви отримаєте топові функції як у смартфонах від Pixel. Оновлення до додатку виходять кілька разів на рік. Гарно підійде користувачам, які люблять робити якісні та красиві знімки.

Nova Launcher

Даний лаунчер є один з найкращих, які представлені в Google Play. До того ж, вона є безкоштовною. Головне, що після встановлення лаунчеру телефон не стає повільно працювати. Програма має великий вибір та багатий дизайн шпалер.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.