“Укрпошта” хоче знищити “ПриватБанк” і “Ощадбанк”

На офіційному сайті установи з’явилась інформація про нову корисну послугу. Тепер клієнти “Укрпошти” можуть поповнювати банківські карти завдяки платіжній системі “Простір”.

Деталі

Було відкрито більше 4 тисяч терміналів з платіжною системою POS. Через дані термінали можна зробити будь-яку фінансову операцію з картками Visa/MasteCard. Ви можете перераховувати не більше 4999 гривень за одну фінансову операцію.

Національний поштовий оператор стверджує, що відділення “Укрпошти” залишаються одними з головних постачальників таких послуг, як пенсія, тощо. Близько 12-14 мільйонів українців проживають в таких селищах, де поки немає відділень пошти. Тому, було прийнято рішення встановлювати термінали та банкомати, в яких можна отримати пенсію.

Протягом наступного року буде розширено кількість пересувних відділень “Укрпошти”. Поштовий оператор розглядає покупку банку, який зможе надавати послуги пенсіонерам. З липня було вироблено переказів і поповнень на суму 78,8 млн.грн. У національного поштового оператора є 7500 власних POS-терміналів для прийому до оплати платіжних карт.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.